Detka125 pisze:No spoko, czyli narazie z tym będę jeździł i zobaczę czy dalej będzie ciekło i ubywało płynu dodam że nie kopci na biało ani trochu.
-- 16 kwie 2016, 21:19 --
Wracam do tematu, czyli dzisiaj zauważyłem, że w zbiorniczku wyrównawczym jest trochę za dużo płynu to mogło być przez to że go było tam po prostu trochę za dużo ? Bo jak zlewałem płyn to nie zlewałem ze zbiorniczka wyrównawczego tylko z chłodnicy.
Szymek dt125 pisze:Witam, przyłączam się do tematu, bo u mnie również wywala płyn do zbiorniczka. To jest tak przed jazdą sprawdzałem wszystkie płyny w chłodnicy i zbiorniczku i było idealnie a po jeździe był mokry odpływ i w zbiorniczku wyrównawczym było prawie tak w 3/4 zbiornika (poziom się podniósł) i w chłodnicy było mniej płynu. Dodam że moto sprawowało się idealnie nie grzało się miało kopa wszystko było idealnie paliła dobrze, a tu taki wyciek, jest możliwe że to uszczelka jak ma kopa trzyma obroty itp ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości