Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam dziś mi przyszła uszczelka pod głowicę (robiona na zamówienie z poznania) i jak ją nakładam na cylek to ma wyraźnie za duży otwór na komorę spalania, około po 3mm z obydwu stron wydmucha ją ? Dodam że cylek i głowica splanowana i nakrętki nie kryte i podkładki sprężynujące M8 tak jak wyczytałem wszystko na forum. To powiedzcie mi czy mogę składać z tą uszczelką ?
Po co robiłeś na zamówienie jak u endurosa athenowska kosztuje koło 50 zł i pasuje ja z fabryki ...Może ale nie musi ,jestem pewien ,że na 95 % wydmucha ją .
Syberius pisze:Po co robiłeś na zamówienie jak u endurosa athenowska kosztuje koło 50 zł i pasuje ja z fabryki ...Może ale nie musi ,jestem pewien ,że na 95 % wydmucha ją .
Co ma piernik do wiatraka? Athenowska jest tak samo gówno warta jak ta za 20 zł.