Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam, powiedzcie czy mogę jeszcze polatać na tym tłoku : http://pokazywarka.pl/xt2dvn/ Dodam że moto chodzi idealnie bez większych problemów, stał nie odpalany około tydzien i kompresji jeszcze nie mierzyłem. Z góry dzięki za odpowiedz.
A widziałeś zdjecie tłoka? Bo wygląda troche dziwnie. I dodam jeszcze ze na zimnym musze poruszać przod tył i przy tym kopać na ssaniu z 3-4 bez zapłonu.
No właśnie miałem dopisać ze troche zakoloryzowalem to ze chodzi idealnie oprocz tej rzeczy co napisałem te odpalanie na zimnym nic złego sie nie dzieje. To jak z tym tlokiem chcem wiedziec czy jest jeszcze w dobrym stanie czy jeszcze posmiga co ty o nim sądzisz.
Noi zmierzylem 8,5 bara, ale dziwne bo moto oprócz tego że pali tylko tym sposobem na zimnym chodzi dobrze idzie zajebiscie z dwójki z gazu na koło pójdzie przy mocnym szarpnieciu. Takze no moc ma a kompresja raczej słabą. Wypowiedz sie na ten temat.