Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam, zakładam temat 2 raz, lecz inny problem. Yamaszka ostatnio inaczej odpala, musze kopnąć z 8 razy żeby załapała , gdy się rozgrzeje i po przejechaniu niedużej ilości metrów gaśnie, tak jak by paliwo nie dochodziło, lecz wszystko jest ok, czyscłem gaźnik, bak i to samo, no może troche lepiej. Zaczęło to się dziać niedawno, gdy na 6 biegu i 7 tys obrotów zaczęła przerywać i tak jakby coś nie pozwalało jej osiągnąć prędkości max . Potem już gorzej bo pojechałem w dłuższą trasę i gasła z 7 razy aż w końcu zadzwoniłem po transport ;) Aktualnie jest tak, że po rozgrzaniu i przejechaniu tych powiedzmy 800 metrów puszczam manetke, sprzęgło wciskam i gasnie, gdy puszcze sprzęgło jakoś tam chodzi lecz się dusi. Bardzo proszę o pomoc ..