Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
witam dorwalem ori owiewke nowa z dtx za 120 i jak wiadomo stary reflektor do niej nie podejdzie znalazlem reflektor za grosze tylko z wr250f i zastanawiam sie czy podejdzie lampy wygladaja identycznie poradzcie czy to podejdzie
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
no to mnie pocieszyles do dtx na allegro wolaja 225 zl no nic bede kombinowal jakiegos halogena ledowego
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
a że tak powiem wkór...łem się ściągłem teraz tą starą owiewkę prubóję podpasować nową a tu lipa nie pasuje połowę zegarów odsłania nie wiadomo jak to przyczepić do lag pa zamocowaniu wogóle patrzy ta lampa jakoś w dół ehh szkoda tylko moich nerwów oddaję to w piz...u i dodatkowy jeszcze koszt ledowego reflektora 60 zł i jeszcze nie wiadomo czy mi nadąży akumulator doladować same problemy lepiej to zostawić tak jak było