• Dzisiaj jest 16 cze 2025, 18:34
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • FAQ
  • Szukaj
  • Zespół administracyjny
  • Facebook
  • Podgląd wydruku

Przejdź do: Strona główna › Giełda › Części › Kupię

[DT 80] Kupię wał, cylinder, ewentualnie cały sprawny silnik

Regulamin forum 1. Ogłoszenie powinno być czytelne, zawierać podstawowe cechy przedmiotu jakiego szukamy.
2. W tytule tematu nie stosujemy zabiegów przyciągających uwagę, np. pisanie wszystkiego wielkimi literami, stawianiu wielu wykrzykników itp.
3. Nie respektowanie powyższego regulaminu będzie powodowało usunięciem tematu oraz udzieleniem ostrzeżenia po ponownym dodaniu niepoprawnego ogłoszenia tej samej treści.
Odpowiedz

Re: Kupię wał, cylinder, ewentualnie cały sprawny silnik

Postautor: Krzychu_D » 10 lis 2016, 17:50

Szymeq5001 pisze:Przeczytaj ze zrozumieniem to co zacytowałeś w swoim poprzednim poście.

Tej umiejętności raczej Ty nie posiadasz. Pisanie ze zrozumieniem zresztą też leży...
Szymeq5001 pisze:W ogłoszeniu było wyraźnie napisane, że około 2 000km temu był robiony szlif.

A co to ma do zatajenia przez Ciebie wad przedmiotu? Mowa tu o spawaniu i rysach.
Szymeq5001 pisze:Miałeś dwa tygodnie na zwrot, nie dwa miesiące!

A z czego to wynika? Z Twojego regulaminu? Spodziewałem się, że nie pozwolisz na zwrot. A to dowodzi tylko tego, że faktycznie jesteś oszustem, co zresztą już nie tylko ja stwierdziłem w tym wątku.

Ja nie mam już nic merytorycznego do powiedzenia w tym temacie. Jak jest każdy czytający niech oceni sam. Proszę tylko moderatora o nie usuwanie (ewentualnie przeniesienie) tego tematu (mamy jakąś czarną listę sprzedających czy coś takiego?), aby przestrzegał innych użytkowników przed zakupami u tego "kolegi". Moje ogłoszenie z pierwszego postu jest nadal aktualne.
Krzychu_D

Motocykl: ktm lc2 125

Re: Kupię wał, cylinder, ewentualnie cały sprawny silnik

Postautor: Szymeq5001 » 10 lis 2016, 20:35

Pojmij wreszcie,że nie kupiłeś cylindra świeżo po szlifie, tylko po 2000km od szlifu i przez ten czas powstały rysy.
A pytałeś się chociaż o zwrot?
Szymeq5001

Motocykl: Dt 80

Poprzednia

Odpowiedz

Wróć do Kupię