Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam mam zwykły olejowy amortyzator centralny, w którym wymieniam olej i nie wiem ile mam do niego zalać oleju, czy mogę wypełnić caly amor olejem ? Nie wywali wtedy uszczelniaczy?
przecież amortyzator z standardowej dt 125 r jest nierozbieralny co najwyżej można sprężynę wymienić ale sam amortyzator jest nie rozbieralny to jakim cudem go rozebrałeś ? nawet w serwisówce sprawdzałem
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
A gdzie ja napisałem że chodzi mi o amor z dt? Mam amortyzator tylny z loncina 300 (taki trochu chinol) i się zastanawiam czy mogę zalać cały amortyzator olejem.
a to trzeba było wspomnieć w tytule tematu bo jak wiadomo forum jest poświęcone YAMAHA DT a w podpisie masz że śmigasz na dt to mylące troche
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.