Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
za moto dałem około 1000zł dostałem do niego 2 komplety kół jedne enduro drugie sm to jak myslicie opłacało się czy nie bardzo. to jak myślicie co z tą skrzynią że biegi na odwrót ? opłaca się to ratować ?
no z wyglądu igiełka nie jest z tego co mówił sprzedający i pokazywał jakieś rachunki to silnik jakies 2000km temu miał remont, tłok i korba wossner łożyska nowe i uszczelki
Ale z tego co wyczytałem to są koła to 50tki... Jak to jeździ to można pokatować na początek, ale jedynie do tego się nadaje. Nie ma sensu tego rozkładać i pakować kasy.
"W moim sercu jest Yamaha, na owiewce Death Proof czacha"
i rama też nie jest od dt aleeee jak by się tym zajoł to jest do odratowania podejrzewam że to cała tzr pokaż zdiecia całego motocykla
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.