Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Od pewnego czasu mam problem z moja dt otóż dzieje sie jak na tym filmiku https://youtu.be/yVwcPR2aE_c Wymienilem swiece i i zaworek iglicowy i nic nie pomoglo
Ale co moze byc dokladniej wymielilem bo Przelewem lalo sie paliwo. Dodam ze umylem dt i pojechalem z 3km na orlik wszytsko git jak wracalem podczas jazdy gasla na sekunda jakby iskre odcinalo i od tamtej pory ciezko pali jak zapali to przez chwile pracuje po czym po prostu gasnie jak na filmiku
na filmiku widać ewidentnie że paliwa nie dostaje nagraj swój film będziemy myśleć
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Srednio mam jak nagrać bo jestem sam. Teraz wgl ciezka ja odpalic a jak odpali to doslownie na 10sekund i sama gasnie . Iskra daje dobra . Nie mam pomysłów gaznik czyszczony na myjce w warsztacie i dalej nic.
Paliwa nie dostaje. Wyciągnij wężyk z gaźnika i sprawdź jak mocno leci. Może sitko się zatkało albo odpowietrzenie baku. Sprawdź też na odkręconym korku od baku.