Po "załączeniu" z przełącznika zero reakcji ani nie ma informacji w zegarach ani nie palą się w realu
 Po "załączeniu" z przełącznika zero reakcji ani nie ma informacji w zegarach ani nie palą się w realu  Nie wiem co jest bo kierunki się zapalają natomiast postojówki palą się zaraz po załączeniu zapłonu. Gdzie szukać przyczyny ?? Może ma ktoś zdjęcia swojej poprawnej lub działającej instalacji ? Wydaje mi się, że ktoś coś popsuł w instalacji niemniej jednak nie mam pewności zatem bardzo bym był rad jeśli ktoś dałby radę wrzucić schemat w postaci zdjęć sprawnej instalacji ?
 Nie wiem co jest bo kierunki się zapalają natomiast postojówki palą się zaraz po załączeniu zapłonu. Gdzie szukać przyczyny ?? Może ma ktoś zdjęcia swojej poprawnej lub działającej instalacji ? Wydaje mi się, że ktoś coś popsuł w instalacji niemniej jednak nie mam pewności zatem bardzo bym był rad jeśli ktoś dałby radę wrzucić schemat w postaci zdjęć sprawnej instalacji ?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość