• Dzisiaj jest 14 cze 2025, 17:39
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • FAQ
  • Szukaj
  • Zespół administracyjny
  • Facebook
  • Podgląd wydruku

Przejdź do: Strona główna › Na luzie › Hydepark

kupno dt 125

Rozmowy o wszystkim i o niczym.
Odpowiedz

kupno dt 125

Postautor: Łukasz24 » 02 paź 2013, 12:06

witam, planuje kupić dt 125 ale nie bardzo się znam na tym wiem ze są rożne pomocne tematy na co zwracać uwagę itd ale dla kogoś nie obeznanego to i tak ciężka sprawa a kupić skarbonkę żadna sztuka wiec byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś ze mną pojechał zob jakiś sprzęt. jestem z okolic Będzina woj Śląskie
Łukasz24

Motocykl: szukam dt 125

Re: kupno dt 125

Postautor: Frozen » 02 paź 2013, 17:45

Ja nawet gdybym chciał to nie pojadę bo trochę za daleko i nie mam kasy na dojazd.Jedyne co mogę ci zaproponować jako pomoc to to :arrow: viewtopic.php?f=18&t=22
Nic w tym trudnego.Masz wszystko dokładnie opisane i wystarczy sprawdzić jak jest w motorku i czy tak powinno być.
Mam nadzieję,że chociaż trochę pomogłem , bo wątpię by ktoś miał czas chociaż zobaczymy :) Udanych zakupów :D
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj. 8)
Awatar użytkownika
Frozen
Moderator

Motocykl: Jamacha dete 125 iks '06
  • Link do galerii

Postautor: dawid1998 » 05 lis 2013, 19:12

Frozen pisze:Ja nawet gdybym chciał to nie pojadę bo trochę za daleko i nie mam kasy na dojazd.Jedyne co mogę ci zaproponować jako pomoc to to :arrow: viewtopic.php?f=18&t=22
Nic w tym trudnego.Masz wszystko dokładnie opisane i wystarczy sprawdzić jak jest w motorku i czy tak powinno być.
Mam nadzieję,że chociaż trochę pomogłem , bo wątpię by ktoś miał czas chociaż zobaczymy :) Udanych zakupów :D

dokładnie :)))
dawid1998

Postautor: Paragon » 05 lis 2013, 23:57

Jeśli jesteś zupełnie zielony to lista jest bardzo pomocna ale radzę Ci i tak zabrać kogoś kto ma pojęcie jako takie, rozejrzyj się w swojej okolicy za kimś, bo na forum nie wiem czy jest ktoś z Twoich rejonów.
Awatar użytkownika
Paragon

Motocykl: ii

Postautor: Sieniek » 08 lis 2013, 13:50

Najlepiej pojechać z kimś obeznanym w temacie :) Bo kupić minę to nie problem, a pieniędzy szkoda by się pakować w jakieś łajno.... Poczytaj na necie jak powinno być, pooglądaj filmiki na yt i wgl poszperaj po necie :)
Awatar użytkownika
Sieniek

Motocykl: Yamaha DT 125 R
  • Link do galerii

Odpowiedz

Wróć do Hydepark