Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Spray wygodniejszy jest, pryskasz cały, czekasz z 10 minut, aż rozpuszczalnik odparuje i zakładasz. Rant filtra który przylega do plastiku smaruje się zwykłym smarem.
Czas to odkopać i doprowadzić do końca. Dt po remoncie, gaźnik wyczyszczony. Filtr nasączony. Dysza główna 250 wolnych 30 iglice mam na czwartym ząbku. Dt na ssaniu chodzi dobrze ale jak się rozgrzeje to ją zalewa i nie mogę wyregulować dt bez ssania ponieważ obroty zawsze mi zatrzymują się na 4-5 tysiącach i albo nie chcą spaść lub robią to powoli albo same tak od 3-4 tysięcy rosną do 5-6 i trzeba przygazować i wtedy spadną. Podgrzewanie gaźnika mam odłączone. Jak się za to zabrać? Obniżyć iglice a jak nic nie da to dysza 240? Przed remontem dysza 240 była za mała.