• Dzisiaj jest 15 cze 2025, 4:04
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • FAQ
  • Szukaj
  • Zespół administracyjny
  • Facebook
  • Podgląd wydruku

Przejdź do: Strona główna › Mechanika › Części, Tuning

PROJEKT 170CC ATHENA PYTANIE

Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Re: PROJEKT 170CC ATHENA PYTANIE

Postautor: blagas » 20 kwie 2015, 16:14

KruKu pisze:
stanek9805 pisze:tu sie nie ma pod co podpinac bo tu nikt prawktycznie nie odpisuje na tematy zobacz moj temat nie ruszony nikt nic nie napisal naszczescie moj kumpel jest dobrym mechanikiem I zrobi mi wszystko wyliczy tlumik itp pzd to forum to juz martwe forum

Po czym to wnioskujesz bo nie rozumiem? Jak komuś nie pasuje (tak jak mi), że drugi krzywdzi DT zakładając takie gówniane elektryczne liczniki, to się nie wypowiada. Drugi nie umie pomóc to też się nie wypowiada, więc nie wiem o co Ci chodzi ?

To nie tak kolego :) Jak bym olał ten licznik bo mi pasuje, ale poprzedni właściciel uwalił dzienny licznik i bardzo mi go brakuje i nie potrafię wydłubać nigdzie części do tego licznika, a i używki przeważnie maja dzienny urwany. I dlatego szukam jakiegoś digitala co by i obrotomierz mieć przy okazji. Tak, więc na siłę nie chcę jej "krzywdzić" :) Jak masz na zbyciu cały środek do oryginału dziennego to biorę od razu, a i uratujesz DT :)

Pozdrawiam
Błażej

PS: Jednak udało mi się wczoraj dopaść licznik niby sprawny :) zrobię przekładkę.
blagas

Motocykl: Yamaha DT125XSM '06

Poprzednia

Odpowiedz

Wróć do Części, Tuning