Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.

Regulamin forum
			Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.

05 maja 2019, 18:50

rykpat pisze:Zamulają.
Ale raczej nie do ledwo 60km/h bez przesady, jeździłem DT 80 kumpla też zblokowaną i nawet ona więcej wyciągała+ w mojej ewidentnie czuć muła, niestety będę musiał ją niedługo oddać do mechanika. Przy okazji pewnie pomyśle o ściągnięciu blokad bo podobno jest spora róźnica. Mimo wszystko dzięki za pomoc  

05 maja 2019, 20:59

Skąd masz tą dt. Nie przyjechała czasem z Niemiec?

05 maja 2019, 21:25

rykpat pisze:Zamulają.
zamulają do 60 ??
raczej do 100, jeśli mowa o 125.

05 maja 2019, 22:23

Jako 2 letni użytkownik dt wyraziłem swoje zdanie. 
Blokady zamulają Moto, po to one są. Zablokowany moduł- max 80kmh. Obrocony zawór o 180 stopni kolejne kilkanaście kmh mniej. Moto z Niemiec - oprócz zblokowanego modułu dodatkowa blokada elektroniczna prędkości. Dużo można napisać o tym jak blokują w DE.

06 maja 2019, 2:52

rykpat pisze:Jako 2 letni użytkownik dt wyraziłem swoje zdanie. 
Blokady zamulają Moto, po to one są. Zablokowany moduł- max 80kmh. Obrocony zawór o 180 stopni kolejne kilkanaście kmh mniej. Moto z Niemiec - oprócz zblokowanego modułu dodatkowa blokada elektroniczna prędkości. Dużo można napisać o tym jak blokują w DE.
Yamaha przyjechała z Wielkiej Brytanii, a co do tej elektronicznej blokady prędkości w jaki sposób sprawdzić czy jest taka blokada w DT??

06 maja 2019, 7:45

Nie kreci w pełnym zakresie obrotów
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

06 maja 2019, 18:29

Vidon pisze:Nie kreci w pełnym zakresie obrotów
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Dzięki