Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam mam problem z moją DT 50 (am6) jechałem i zgasła po przyjeździe do domu wykreciłem świece i jest tak że jak kopne pierwszy raz to iskra jest ale jak kopie cały to iskra ginie bez powrotnie. poczekam chwile i znowu kopie iska jest kopne kilka razy nie ma i tak w kółko ma ktoś może jakiś pomysł co może być nie tak ?
sprawdzałeś na innej świecy ?? mogło ją po prostu trafić i tyle
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
na nowych świecach czy takich które przesiedziały w garażu x lat ? spróbuj jeszcze zmniejszyć przerwę na świecy jeżeli iskra będzie to znaczy że kończy sie cewka
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
nic nie szkodzi przy pierwszym kopnięciu iskra jest ale przy następnych cewka nie ma już siły wytworzyć iskry sprawdził bym jeszcze czy kabel WN i fajka nie ma gdzieś przebicia