Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
30 lis 2013, 21:20
Siemka ile tak na oko wytrzyma taki tłok
http://allegro.pl/omp-tlok-yamaha-dt125 ... 32637.html P.S Nie mam zamiaru go kupywać pytam z ciekawości.
Przenoszę do częsci.
//żuczek
30 lis 2013, 21:26
Przy dobrym smarowaniu kilkadziesiąt km(tak myślę).Ale to jakiś chińczyk także słaby.
30 lis 2013, 21:45
Frozen pisze:Przy dobrym smarowaniu kilkadziesiąt km(tak myślę).Ale to jakiś chińczyk także słaby.
Bez przesady

Pare tysi powinien polatać.
Meteory są w sumie najlepsze w tym przedziale cenowym.
30 lis 2013, 21:50
He no właśnie się tak dziwie że "kilkadziesiąt" xD a taki chinol będzie miał takie same osiągi jak np. ten meteor czy będzie słabszy ?
30 lis 2013, 21:54
damianksiazek9 pisze:Bez przesady

Pare tysi powinien polatać.
Meteory są w sumie najlepsze w tym przedziale cenowym.
No może trochę przesadziłem.
A o Meteorach coraz więcej złych opinii słyszę,że robią coraz gorsze, jednak jakoś w to nie wierzę, więc jak chcesz kupić tłok to polecam Meteora albo wossnera
30 lis 2013, 21:59
Zostane jednak przy tym meteorze bo na wossnera mnie nie stać. A jak chce zrobić szlif to najpierw kupić tłok i pod niego zrobić szlif czy najpierw szlif i potem dobrac tłok?
30 lis 2013, 22:05
Najpierw tłok potem szlif. To są tłoki OMP więc trochę lepsze od zwykłych chińczyków.
01 gru 2013, 0:38
Jak na razie przejechałem 1000km. na Meteorze po remoncie - wszystko jest ok. Zobaczymy ile wytrzyma
01 gru 2013, 11:40
Ok dzięki za opinie