Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
08 sie 2013, 11:06
Ostatnio w motorze zepsuł sie tłok Tłok jest porysowany a cylinder nie ma zadnej ryski ani skazy . po zmierzeniu cylindra wymiar 56.00 a tłok jest w kształcie stożka iary wachaja sie miedzy 55,45-91 mm jaki mam kupic tłok? czy trzeba zrobic szlif ? Z gory dzieki
08 sie 2013, 11:30
Honowanie przed nowym tłokiem trzeba zrobić czy tak czy tak, także ja bym wziął tłok rozmiar większy i szlifnął.
08 sie 2013, 11:34
a ta firma moto tech ona robi szlif ? i na jakie zasadzie oni to robia ?
08 sie 2013, 12:46
Robią. Drugiego pytania nie rozumiem.
08 sie 2013, 14:08
bo ja mam do tej firmy około 70 km jestem z okolic sanoka i czy mozna wysłac do nich cylinder ? dobieraja odrazu tłoka ? i ile to kosztuje u nich wszystko ?
08 sie 2013, 14:43
Na stronie mają telefon, maila, wszystkiego się dowiesz.
08 sie 2013, 15:11
Wysyłasz cylinder w paczce.W paczce dajesz karteczke z twoim adresem,emailem,nr telefonu.Na kartce piszesz również,co ci mają zrobić przy cylindrze (czy chcesz tłok konkretnej firmy,szlif,planowanie itd).Jak zrobi wszystko i odeśle to płacisz przy odbiorze i wsio.
10 sie 2013, 14:44
Możecie mi podac strone
lup nr kontaktowy tej firmy

bo dodzwonilem sie do tej firmy
http://mototech-rzeszow.pl/ i oni sie tym nie zajmują

Z gory dzieki ;)