Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Tamtą mi zwinęli sprzed nosa... Szkoda, ale może to i lepiej, że od handlarza nie kupiłem na china częściach. Znalazłem podobną więc wklejam, może coś widzicie czego moje napalone oko nie dostrzega http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125x-wyd ... 150ca4f839
Liczniki ma jakoś dziwnie ponad owiewkę wysunięte ,a tak to nic podejrzanego nie widać, założony sportowy wydech i ogólnie w ładnym stanie wizualnym. A jak silnik niedawno remontowany i wszystko z resztą w porządku to warty swojej ceny.
Witam mam dylemat czy opłaca się jechać obejrzec owa honde mtx?
Motocykl niedawno przeszedł malowanie proszkowe (rama, wachacz, nózki, stopki, kopka, kierownica, bagażnik). Wymieniony tłok. Cylinder po portingu (zwiększona moc i prędkość). Motorek bardzo wygodny, mam kolegę który także jeździ takim motorkiem, mój jest szybszy i mocniejszy! Tłumik od Kawasaki KX 85, piękny dźwięk. Nowe łożyska, simmeringi, uszczelki i tarcze sprzęgła. Hamulce żylety. Opony wymieniane w tym sezonie rok pr. 1985
Myślicie po wyglądzie ,żer warto za taką cenę czy nie? a jak tak to ewentualnie za ile? Licze na dobra pomoc
Ps.Poszukuje moto w las lekki teren czasami błotko.
2k do negocjacji ale nie wiem jak z papierami ale mi to obojętnie bo i tak nie mam na 50cc uprawnień i nie zamierzam robić ,gdyż jest to za drogie Ps.Na przypale albo wcale xd