Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

06 lut 2015, 23:01

kamcio pisze:dzięki,akurat ta środkowa najmniej mi się podoba...

no co ty...
rocznikowo młoda,plastiki całe,ładnie utrzymaną,jakby była koło mnie to wzialbym druga.
reszta odpada,bo wg mnie są wyjechane

06 lut 2015, 23:18

no to jutro się dowiem czy to w ogóle aktualne..a jak myślicie za ile by poszła?

06 lut 2015, 23:25

ty nie patrz na to ze ci sie nie podoba bo okleine zawsze mozna zmienic wazne ze technicznie nie bedzie to padlo jak wiekszosc. To juz zalezy od cb jaki jestes w gadce wszystko dokladnie sprawdz przejedz sie i jeszcze raz sprawdz moto i nie zachwalaj motora ani nie ciesz mordki po jezdzie bo nic nie stargujesz bedzie wiedzial ze chcesz moto i juz dupa

07 lut 2015, 10:19

dzięki za ukierunkowanie mnie... :)

08 lut 2015, 10:12

Witam chciał bym sobie kupic motor Yamaha Dt 125 R z prawem do rejestracji najleiej jak by był juz zarejestrowany , szukama motocykla zeby był w bardzo dobrym stanie silnikowym estetyke sie wyrobi ale zeby silnik był igła no i najwazniejsze tak jak juz pisałem zeby miał papiery , Motoru szukama tak do 250 Km od Myślenic / Krakowa cena tak do 4700zł , Macie jakies fajne propozycje ??

08 lut 2015, 10:14

dzwoniłem do typka i pytałem się czy coś robił przy tym moto.Niezbyt wiele się dowiedziałem.on jest właścicielem od roku i przy tym moto nic nie wymieniał,jedynie uszczelkę pod głowicą.Jest zarejestrowana i ma oc.Opony w stanie dobrym według niego.

08 lut 2015, 12:08

drakii pisze:Witam chciał bym sobie kupic motor Yamaha Dt 125 R z prawem do rejestracji najleiej jak by był juz zarejestrowany , szukama motocykla zeby był w bardzo dobrym stanie silnikowym estetyke sie wyrobi ale zeby silnik był igła no i najwazniejsze tak jak juz pisałem zeby miał papiery , Motoru szukama tak do 250 Km od Myślenic / Krakowa cena tak do 4700zł , Macie jakies fajne propozycje ??

Takie coś to raczej w giełdzie powinieneś napisać bo tutaj podaje się konkretne motocykle i o nich się pisze

09 lut 2015, 17:41

http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125-re-C ... 9ea73cfca7 Co powiecie o tej ?

09 lut 2015, 18:38

Nie jest najgorsza moze nie w idealnym stanie ale cena tez nie jest duza.Ciekawe jak silnik najlepiej zadzwonic u sie jeszcze dopytac bo opis nie jest zbyt wyczerpujacy.

09 lut 2015, 19:29

W miarę wygląda, cena też w miarę ok.
Odpowiedz