Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
http://olx.pl/oferta/yamaha-yz-125-CID5-ID7t5oD.html Dacie radę powiedzieć coś o tej yz? Wiem foty do dupy. Tania jest jak na 05r. Z rozmowy ze sprzedawcą dowiedziałem sie że jest luz w przednim kole, napęd do wymiany, przednia opona do wymiany, "tylnia opona jeszcze polata", nowe plastiki, pozwoli sprawdzić kompresję, rama niby prosta i nie spawana,pozwoli zdjąć lewą pokrywe silnika. Czy jeśli rama by był faktycznie "igiełka" to warto było by kupić? Jadę ją zobaczyć w czwartek i jak wrócę to jeszcze wszystko opiszę (mam do niego 50km).
Głowica,dyfek sport jesli nie bedzie luzow na magnecie i rama prosta komprecha dobra to dlaczego nie tylko mogł by Ci cos na ten naped opuscic jak stan dobry to 5800 dawaj i zabieraj
jedward1998 pisze:Cena z dupy i handlarz wiec nie wiesz co tam siedzi..
sms'ki chodzą w tych cenach, jeszcze taki rok, więc cena taka sobie.Możesz jechać zobaczyć bo wizualnie dobrze,tylko ten wydech nie org. +++ znaczy się końcówka wydechu.
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.