Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

19 paź 2015, 18:02

Jechałem do 3 biegu bo nie bardzo miałem gdzie się przjechać i jechało się całkiem dobrze bo obrotomierz pięknie zamykał. A kompresji nie mam czym zmierzyć...

19 paź 2015, 19:36

Nikt więcej Ci nie pomoże zaocznie. Trzeba brać i ewentualnie liczyć się z remontem. Skoro nie ma żadnych niepokojących dźwięków można by zaryzykować. Może jeszcze Ci opuści kilka stówek ;)

Wysłane z mojego NX403A przy użyciu Tapatalka

19 paź 2015, 21:52

W ogłoszeniu jest 4600, a powiedzial, że poniżej 4500 nie odda, ale jutro biore kolege, ktory siedzi w tym temacie i można jednak uda sie coś jeszcze utargowac.

20 paź 2015, 0:44

Z tego co na zdjęciach widać, to wydech lub sama jego osłona od nowszej wersji, popsuty licznik km i bez sensu zaczepiony trytytką przewód hamulca, przy hamowaniu naciąga całość.
Jakbym miał teraz brać DT125R zainteresowałbym się tą sztuką
http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125-r-CI ... d529af0d41

20 paź 2015, 20:27

Nie było się do czego przyczepić więc DT'ke zgarnąłem i jestem jej szczęśliwym posiadaczem. Luzów nie ma, lagi się nie pocą. Jedynie ta linka prędkościomierza jest wadą, no i oponę będzie trzeba wiosną załatwić.

20 paź 2015, 21:47

Gratulacje !! Oby dobrze służyła ;)

Wysłane z mojego NX403A przy użyciu Tapatalka

22 paź 2015, 19:05

Nie było się do czego przyczepić więc DT'ke zgarnąłem i jestem jej szczęśliwym posiadaczem. Luzów nie ma, lagi się nie pocą. Jedynie ta linka prędkościomierza jest wadą, no i oponę będzie trzeba wiosną załatwić.

szkoda ze dopiero dzisiaj tu zagladnalem...
nie chce Cie martwic ale bylem ogladac ten motor i niestety nie dziala w nim zawor wydechowy, jest na sztywno stale otwarty, nie wiem czy wogole to sprawdzales chyba ze kupiles bedac tego swiadomym i Ci to nie przeszkadza...

02 lis 2015, 18:39

http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125-zare ... cqRoW.html

Gdyby ktoś jechał to odradzam, kompresja około 8, dzwoni coś w niej i strasznie głośno pracuje, jeden klocek w przednim zacisku, zestaw napędowy totalny szrot ( lepszy wyrzucałem), nieszczelny układ wydechowy bo dymi w okolicy silnika, ogólnie straszna kupa, może wart te 1500zł, odpalił za 5-6 kopnięciem ale po chwili zgasł (niby paliwo nie dochodzi), za drugim razem złapał po 2-3 kopnięciu, po minucie na ssaniu gasł po zamknięciu ssania.

02 lis 2015, 19:07

A czego ty oczekiwałeś za 2,5 tysiąca, przynajmniej zarejestrowana jest, a tak poza tym to po zdjęciach widać, że padaka, nawet nie trzeba jechać :F.

03 lis 2015, 4:22

Pawlos312 pisze:A czego ty oczekiwałeś za 2,5 tysiąca, przynajmniej zarejestrowana jest, a tak poza tym to po zdjęciach widać, że padaka, nawet nie trzeba jechać :F.

Opis i rozmowa telefoniczna to jedno wielkie kłamstwo, wizualnie nie przywiązuje uwagi do tego typu motocykli, gdyby nie był tak mocno zjeżdzony to bym pewnie łyknął

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz