Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
ze 140km. Przeczytałem parę storn wstecz i widzę, że to moto było oryginalnie wystawione za 5800zl... i coś ma z hamlcem przednim - jakaś kombinatoryka... odpuszczę choć wygląda fajnie
Jak już się jedzie ze 100km+ po moto to najlepiej (jeśli jest taka możliwość oczywiście) wybrać sobie jeszcze ze 2 moto w obrębie powiedzmy 30km w tej miejscowości. Ja jechałem 140km po Husqvarne SM 125 gdzie miała być igła, no ale niestety sprzedający nieuprzejmy no i moto szrot. Pojechałem 30km dalej po droższą DT. Nie miałem transportu żeby ją przywieźć nawet. Dałem sprzedającemu 100zł więcej i przyjechali z DT za mną 170km na przyczepce. Miałem szczęście z transportem.
No ale najważniejsze ogarnąć kilka moto w obrębie danego miejsca. Pozdro
Z wyglądu to tyle ze w marę orygianał. Dyfuzor do prostowania, zwykła oryginalna końcówka. I zacisk pomalowany na niebiesko co mnie w oczy kole xD Dowiedz sie co i jak z remontami silnika bo zmiana samych uszczelniaczy o niczym nie świadczy.