Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

11 cze 2014, 17:38

Te papiery nie są dla mnie zbyt ważne bo i tak chciałem wrzucić koła enduro i latać po lasach , ale chodzi mi bardziej o to jak oceniacie jej stan i czy nie jest zbyt droga jak na swój stan dzięki za odpowiedzi :D

11 cze 2014, 18:35

Ja nie dałbym tyle kasy za takie moto bez papierów, w tej cenie można już szukać zadbanej i zarejestrowanej DT.

11 cze 2014, 18:44

No właśnie też tak myślę troche. A co można powiedzieć o osiągach tej haski? Bo w sumie szukałem trochę w necie i nie mogłem nic dokładnego znaleźć. Czy osiągi są podobne jak w dtr ? Może lepsze ? Czy ten silnik też jest wyposażony w zawór wydechowy ?

11 cze 2014, 18:49

Zawór wydechowy jest, a moc chyba podobna, może trochę mocniejsza od DT.

11 cze 2014, 19:10

a jak z vmax ? też pewnie podobny ? Ogólnie to gość opuścił mi już na 4500 i mówi że jakbym przyjechał i chciał ją zabrać od razu to jeszcze by coś opuścił , to jak sądzicie ? warto ?

11 cze 2014, 19:19

widać że chce się pozbyć

11 cze 2014, 19:47

ciekawe czemu jak pytałem czy było coś wymieniane w silniku to mówił że nic nie było robione

-- 11 cze 2014, 21:53 --

wgl to da się do tej haski założyć kołą enduro ?

11 cze 2014, 21:02

Wszystko się da.

11 cze 2014, 21:12

No ale chodzi mi żeby nie przerabiać nic w wahaczu tylko po prostu wrzucić kółka z innego modelu

11 cze 2014, 21:56

Raczej tak. Niektórzy mówią że vmax to 140 km/h.Jest delikatnie mocniejsza, moim zdaniem się nie opłaca,zwłaszcza bez papierów i coś za szybko chce ją upchnąć między ludzi :idea: ...
Odpowiedz