Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
16 cze 2013, 22:13
no wszystko oryginał:) nawet kable oryginalne z tego zestawu są. Mojej siostry chłopak też kupował kiedyś ten sprzęt to wlasnie wszystko ma to samo:)
edit
Dziś doszła do mnie naklejeczka:) jutro przykleje na fure to jakieś foto będzie;)
+
Naklejka naklejona a dziewczyna wkurwiona;p hehe
16 cze 2013, 23:06
haha nie dziwie się jej
17 cze 2013, 18:48
liczylem na cos lepszego
17 cze 2013, 21:17
jakieś naklejki jeszcze wpadną więc pewnie coś do gustu przypadnie;)
17 cze 2013, 21:19
Ta właśnie jest zajebista a nie jakieś wieśniaczka malowidła co nic nie przedstawiają
19 cze 2013, 8:28
Fajna ta naklejka
19 cze 2013, 21:54
osobiscie mi nie leży taki motyw;p wole coś bardziej chamskiego ;p naklejka tego typu własnie ropa jest dla traktorów a gaz to do kuchenek;p Planuje zrobić tak że z jednej strony naklejka Pokaż cycki dam ci ciastko a z drugiej eeeeeee takie cycki oddaj to ciastko;p
20 cze 2013, 16:57
Co jest śmiesznego w haśle "Ropa jest dla traktorów, gaz do kuchenek" ? Bo nie ogarniam. TO że ktoś chce jeździć taniej to wioska?
Wolałbym jeździć BMW E38 740i z gazem, ktora spali 20l gazu , niż Oplem Calibrą który spali 11 benzyny.
p.s samochód spoko, ale jak mówiłem, nie podoba mi sie czarna maska. ale to Twoja bryka, Tobie ma sie podobać :]
20 cze 2013, 22:20
nie że wioska ale nie leży mi taki gust naklejek na samochodach;p a to że chce ktoś jeździć w gazie to sie nie dziwie bo przy tych cenach paliwa to jak najtaniej trzeba:) ale ja i tak leje Verve a co tam gazu nie miałem założonego a 20 gr na litrze jak tankuje po 50 zł to też nie majątek:)