Troche dawno nic nie pisałem więc coś napisze:) Ostatnio wypolerowałem sobie cały samochód jakąś pastą lekkścierną z roboty wziąłem to nawet jestem zadowolony ale będe musiał jakaś lepszą kupić żeby było jeszcze lepiej choć wszystkie drobne rysy poschodziły:) Kolejną rzeczą to było naprawienie zamka w burcie bo nie chadział i był cały pośniedziały to poczysciłem nasmarowałem i cacy:) Zrobiłem sobie OEM black clear (pomalowanie kilku widocznych miejsc na lustrze wewnątrz lampy na czarno aby lampy wyglądały jak dymione). W końcu zamontowałem sobie też takie odboje na skrzynie basową bo latała po całym bagażniku. No i jeszcze dorobiłem rure dolotu zimnego powietrza odrazu do filtra powietrza (stożek) i nałożyłem ja na stożek;) A i zmieniłem żarówki z białych na niebieskie i jesem mega zadowolony bo dużo więcej światła dają a na tamtych było marnie;/ Zakupiłem kilka potrzebnych partsów tak jak Kable zapłonowe Sentech Piaste koła NTN wraz z łożyskiem bo chuczało a u mnie tylko całość sie wymienia Olej Valvoline Maxlife 10w40 i do tego filtr ojeju:) Kable juz wymieniłem a jutro w robocie będe wymieniał olej, piastę i odrazu przy okazji uszczelnię miskę olejową bo troszkę sie poci. Bede też robił sobie kilka dziurek które mam w tylnich nadkolach wewnętrznych bo nowy gaz jest , blacha żeby powstawiać również to aż grzech sobie za darmo nie zrobić hehe:) No i jeszcze jak zdąże jutro to wyczyszcze cały silniczek krokowy bo troszke przerywa czasem na wolnych. Jakieś tam zdjęcia poniżej Foto z przeróbki lamp Tutaj kilka takich ło fotek A tu zakupionych czesci
No coś tam sie dzieje:) hehe Kupuje tylko potrzebne rzeczy jak narazie bo funduszy brak ale coś tam sie jeszcze dokupi ciekawego pewnie:) W najbliższym czasie chciałbym w końcu ten zderzak tylni dorwać i wstawić do siebie bo chujowo z tym podkładem wygląda