Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
06 lip 2013, 19:45
No spoko to wygląda :]
p.s wydech razi
07 lip 2013, 11:18
No fakt końcówka troche za bardzo wystaje ale dopiero bede to robił jak mi sie wypali końcowy bo tak to nie ma sensu;p
08 lip 2013, 10:24
Taką już bym nie pogardził ;)
08 lip 2013, 20:41
No to cieszy mnie że coś tam widzicie w niej lepszego:) Dziś mi sie nie chce bo wrzuciłbym foty jak wygląda rozebrana bo całą blacharke sobie robie:) Podłoga progi i nadkola wewnętrzne a poźniej bedzie malowanie dachu, maske i burte trzeba zrobić tak jak powinno być no i boki całe też będą malowane. O tyle dobrze ze zapłacić musze tylko za farbe bo malowanie, spawanie to wszystko w warsztacie za darmo robie:)
10 lip 2013, 19:22
A nie myślałeś o jakimś obniżeniu do niej czy cos? Troszeczke. Albo przedni zderzak jej zmienic?
14 lip 2013, 14:50
Fajna zabawa z blacharką, nie? ;> wygłuszasz ją w środku?
14 lip 2013, 15:27
^^ każdego japońca tak rdza kąsa niestety. Masz zamiar długo tym autem chyba jeździć, sądząc po tym jak poważnie podchodzisz do sprawy.
14 lip 2013, 17:23
Znaczy gdybym nie miał wszystkiego za darmo to pewnie bym tego nie robił a tak to sobie zrobie na cacy i będzie mozna pojeździć dłużej bo co kupie kolejny samochód i znów trafie na coś pognitego czy coś w tym stylu to wole sobie Hanie odjebać hehe
14 lip 2013, 17:44
Bitner200 pisze:Znaczy gdybym nie miał wszystkiego za darmo to pewnie bym tego nie robił a tak to sobie zrobie na cacy i będzie mozna pojeździć dłużej bo co kupie kolejny samochód i znów trafie na coś pognitego czy coś w tym stylu to wole sobie Hanie odjebać hehe
No jeżeli masz takie możliwości to czemu nie

I ze sprzedaniem nie będzie problemu też
Niech śmiga