Przejdź do pełnego widoku
Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

Re: Honda Civic V by Bitner200:)

26 sie 2013, 21:13

Coś dla cb https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

26 sie 2013, 21:27

Silnik na następny rok moze zmodze coś jak narazie robie bude żeby sie nie rozleciała:)

01 wrz 2013, 8:11

Ino dowej te zdjęcia!

01 wrz 2013, 22:08

nie chce mi sie wrzucać nic nowego;p nis sie tak nie zmieniło tylko podłoga w środku zakonserwowana i od spodu prawie całość a tak to bez zmian:(

07 wrz 2013, 7:56

A co z planami na nowy kolorek ;p ?

09 wrz 2013, 22:02

No czy kolorek będzie taki nowy to bym nie powiedział;p Mam dwie koncepcje jak zrobie sobie samochód, ale na efekty dopiero będziecie musieli poczekać aż pomaluje:) Do wiosny mysle się wyrobie;p Jak narazie do zrobienia zostało mi prawe nadkole wewnętrzne, wstawić reperaturki nad progiem lewą mam na prawą musze poczekać no i poszpachlować wszystkie wgniotki jakie mam na karoserii i prysnąć podkładem. Z tymi rzeczami musze ogarnąć do zimy a zostanie tylko malowanie to mysle tak w ferie zimowe sie zrobi. W weekend moze wrzuce foto z nadkoli i z zakonserwowania dołu i środka:)

15 wrz 2013, 21:13

No to tak nadkola wewnętrzne mam juz porobione, lewy próg został mi do wspawania i juz go mam a prawego jak narazie szukam. Jak narazie to z dnia na dzien mam coraz bardziej dosyć tego samochodu;/ jedno uszczelnie to gdzie indziej woda sie sączy i tak mnie to wkurwia że masakra;/ Jutro zakleje ostatnie 2 miejsca po których wydaje mi sie że coś sobie cieknie i zobacze co dalej;/ Jak narazie mam ochote ją porąbać i wyjebać na złom;/

15 wrz 2013, 21:31

Też tak miałem ze swoją DT :) wszystko fajnie do czasu potem już zaczyna wkurwiać i chce się jak najszybciej skończyć :D

15 wrz 2013, 21:41

Nie tyle że chce juz skończyć tylko wkurwia mnie to że jedno zrobie i niby ok a tu jeb znów cieknie ;/ Juz wiem mniej więcej gdzie ją boli więc jutro coś zaradze a jak dalej bedzie nie tak to chuja sprzedam ją albo coś no bo kurde nie wytrzymie z nią;p

15 wrz 2013, 22:58

miłośnik Japońskich aut...;) miałem chęć na taką.Ale trafił się Colt GTi ;) :D
Odpowiedz