_Hard_ pisze:Coraz wiecej tych ttr widze na forumDobry sprzęt sam mam ttr ale co do zastosowań szybkiego, łatwego serwisu mam zastrzezenia
co masz na myśli?
_Hard_ pisze:Coraz wiecej tych ttr widze na forumDobry sprzęt sam mam ttr ale co do zastosowań szybkiego, łatwego serwisu mam zastrzezenia
dokładnie! Narazie nie mam potrzeby zaglądać w gaźnik, a zaworki bez problemu regulowalem, świeca dobry klucz i musi iść:-)cinexx12 pisze:Remont w ttr? to musi mieć chyba dużo służenia za sobą, kłopotliwe dostępy.. ale co ile tam się zagląda ? jedynie serwisowo i to raczej z przyjemności ;)
dzięki tej misce olejowej na zewnątrz nie ma lepszego chłodzenia? Wydaje mi się ze powinno być lepsze. Co do kłopotliwego i niepewnego stawiania na podnośnik to ja zrobiłem podnośnik na którym Ttr stoi bardzo pewnie._Radzio_ pisze:mogę się jedynie domyślać, bo robiliśmy razem tą ttrke remont itp, napewno kłopotliwy jest dostęp do świecy, podwójny gaźnik jego montaż i ewentualny dostęp do regulacji mieszanki, i wydaje mi się że brak ramy pod silnikiem a więc kłopotliwe zdejmowanie silnika i na podnośniku niepewnie stoi, miska olejowa na zewnątrz zamiast w ramie, przez to słabszy dostęp do np gaźnika itp, tyle ja zauważyłem. Wiem, że może pierdoły ale jednak to enduro i takie banalne sprawy powinny być szybkie do zrobienia w razie awarii w poluale i tak sprzęty fajne i wiernie służą przez lata!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości