Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
rozgrzebałem dziś wahacz do malowania wybiłem łożyska i co się okazuje po każdej ze stron jest po 1 łożysku 1 plastikowym ślizgu zamiast po 2 łożyska nie wiem czy tylko u mnie inżynierowie yamahy postanowili pujść po kosztach czy we wszystkich dt tak jest ? wygląda to tak i to plastikowe guwno mam zamiar zamienić na łożysko 28x22x16 a plastik ma wymiar 28x22x15 ale takich łożysk nie robią trudno spiłuje się simering
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
wszystko poprzeliczałem i wychodzi na to że nie trzeba będzie nic piłować wejdzie idealnie na styk 16 mm
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.