Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Czy ktoś z was oddawał już gdzieś cylinder do tulejowania? Polecacie jakieś konkretne zakłady lub osoby albo odradzacie? Mam cylinder na nicasilu, są na nim głębokie rysy, dlatego chce się zdecydować na tulejowanie.
motortech katowice według mnie najlepsza firma 2 cylindry u nich robiłem i tuleja wygląda jak by była fabrycznie wprasowana ;)
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Dzięki. Zdecydowałem się na Martin Motocykle w Bielsko-Białej. Po otrzymaniu mojego cylindra, odeślą mi taki sam z nabitą już tuleją. Zobaczymy czy się sprawdzi.
I jak tam, wiadomo coś ? Jak z tą firmą z Bielsko-Białej bo też chciałbym na tuleję oddać cylek