Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Siemanko bo właśnie w swoim moto podejrzewam uszczelniacze wału od strony sprzęgła bo wydaje mi się że trochę ubywa oleju ze skrzyni ale czy oprócz tego ubytku oleju z przekładni są jeszcze inne objawy jakieś gaśnięcie lub coś innego ????
-- 05 lut 2016, 20:00 --
Pomóżcie bo od tego czasu jak trochę ubyło oleju ze skrzyni to już nie jeżdżę . Ale ogólnie moto chodzi dobrze tak trochę kopci na ciepłym ale trochę także mogły by być wszystko ok z pracą silnika ale mógł by być padnięty uszczelniacz od strony sprzęgła ????
jak duzo oleju ubywa to spaliny inaczej pachną i kopci na cieplym
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
to jak byś jechał za oplem wectra z lat 90 z silnikiem bęzynowym
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
No właśnie a u mnie jest suchutka na ciepłym normalnie kopci tylko po ostrym dodaniu gazu puści dyma . A w okienku cały czas pokazuje inaczej olej nie wiem o co chodzi.
Noi tak patrze i po jeździe odczekam z jeden dzień moto cały czas prosto stoi i cały czas w okienku jest więcej oleju. U ciebie też padł uszczelniacz wału od strony sprzęgła ? Jak tak to powiedz czy miałeś jakieś inne problemy z dt"tką jakieś przerywanie gaśnięcie ???