Mam "PKO KONTO PIERWSZE"paolo9779 pisze:W tym PKO to sa dwa rodzaje kont takich tańszych jedeno dla 13-18 lat a potem cos w zwyż tak mi sie wydaje ale to musisz poczytać.
jedyny jaki bank jest u mnie to spółdzielczy czy jakoś tak , ja mam w mbanku dla nieletnich izzykonto to sie zwie chyba od 13 roku życia za przelewy 0 zł za konto 0 zł za wypłacanie z bankomatów 0zł ( zależy których).umowe podpisujesz przez kuriera razem z rodzicem.Clummsy pisze:Siemanko :33
Nie znam się na tych bankach więc się nie śmiać.
Do 35 roku jest za darmo, a od 18 roku życia można zmienić na normalne konto z większym oprocentowaniem. Polecam, jedyne co Ci będzie potrzebne to podpis (zgoda) rodzica i dane. Potem konto jest pełnoprawnie Twoje. Z pomocą też nie ma problemów, jak zgubiłem kartę w ciągu tygodnia za darmo miałem nową. Jedyny problem jest z wpłato matami które u mnie w mieście się często psuły, teraz jak na razie nie ma awarii.
Moja mama jest tak jakby moim opiekunem na tym koncie i ma wzgląd ze swojego konta na moje wydatki i wpływy. Konto jest darmowe, przelewy tak samo. Jedyne opłaty jakie mam to 3zł miesięcznie za posiadanie karty, a w sumie i tak jeszcze z niej nie korzystałem. Po skończeniu 18 lat konto się zamyka i trzeba przejść do innego dla pełnoletnich Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości