Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.

Regulamin forum

Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Re: Wyciek oleju do mieszanki

21 paź 2014, 21:13

chlopie odstaw ten moto do mechanika lub zostaw go w garażu na 10 lat i w tedy w wieku 24 lat dojdziesz do tego że że byłeś kretynem jak napisałeś te posty

21 paź 2014, 21:37

kolego nie odstawie do mechanika bo nie mam na to pieniędzy i wole sam pomajsterkować a polonistą nie jestem wybitnym więc mogę być nie do końca zrozumiały

21 paź 2014, 21:40

to co ma elektronika do zamykania czegoś? :D

21 paź 2014, 21:41

no tego nwm ale kranik mam elektroniczny i do dozownika tez idą jakieś kable w tym motocyklu jest mnóstwo niepotrzebnej elektronik

21 paź 2014, 22:13

Rozwiazanie:
Wyj3b dozownik i rob mieszanke sam

21 paź 2014, 22:19

a z co zrobić z tym co zostało w cylindrze i w gaźniku?

22 paź 2014, 7:59

Pawcio pisze:no tego nwm ale kranik mam elektroniczny i do dozownika tez idą jakieś kable w tym motocyklu jest mnóstwo niepotrzebnej elektronik

Nie ma czegoś takiego jak elektroniczny kranik, te przewody, które do niego idą to od poziomu paliwa.

22 paź 2014, 21:24

ale dopływ paliwa zamyka się elektronicznie

22 paź 2014, 23:11

Pawcio pisze:ale dopływ paliwa zamyka się elektronicznie
tak będzie sie działo w dalekiej przyszłości pokaż schemat tego elektrycznego kranika

23 paź 2014, 10:30

Pawcio pisze:ale dopływ paliwa zamyka się elektronicznie

Podciśnieniowy jest...
Odpowiedz