Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
zamów z larsona dysze 240 główną i 30 wolnych obrotów
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
arekswiebodzin pisze:dysza wolnych obrotów jest 25 a druga 24
że co może 240 a nie 24
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
tak mi powiedział były właściciel wiec tak napisalem a jestem jeszcze w tym zielony
-- 23 sty 2015, 20:55 --
wiec tak kupiłem dysze wolnych obrotów 30 i teraz ładnie chodzi na 1500 obrotów ale znowu nie idze go wkręcić na wyższe obroty buczyyyyyyy buczy buczy i się nie może wkręcić na obroty ? co może być teraz proszę o pomoc bo zaraz zamieszkam w garażu
Sprawdzałeś czy na 100% masz dysze główną 240? Jak tak to zwiększ dawke paliwa iglicą albo śrubą od składu mieszanki wkręcając ją. I zobacz w jakim stanie filtr powietrza masz i czy guma z airboxa wyciagnieta
też go ściągałem i to samo a jak przytkam go ręką to aż czuć jak ciągnie powietrze bo miałem wcześcniej dysze 25 i szalał na obrotach i nie dało sie go sprowadzć na niskie obroty był cały czas albo na 3000/4000 tys a potem zdychał