Witam pany. Po dłuuuuuuuugim czasie nieobecności, relacjonuje co następuję : -kupiłem okleinę, doszła dzisiaj, przez weekend ją ponaklejam i będzie miodzio -olej przyjdzie w poniedziałek -i najważniejsze, w poniedziałek jadę... tak tak wiem, że chyba mnie pojeba*o ale dopiero w pon jade na dorabianie adaptera pod zacisk To już chyba jedne z ostatnich zmian... reszta to takie duperele jak, wyregulowanie zaworu itd. itd. Za około tydzień, wrzucę fotki jak Yamaszka wygląda już na gotowo wtedy ocenicie jak to wyszło, i czy teraz w porównaniu z początkiem jakoś to wygląda, bo co do jazdy.. to jeździ zajebiście
Tutaj macie okleinkę, jest to seria z niebieskim tłem, aby zakryć te odbarwienia. Nie wiem czemu ale nie widział mi się się kolejny monster czy ch*j wie co
Witam. DT- skończona. Znaczy tak w 99%, pozostało dorobić zacisk i tyle. Ja z efektu jestem zadowolony, DT-tka mi się bardzo podoba Kpl. kół enduro siedzi w garażu, więc jest 2w1 Łapcie fotki jak Decia ostatecznie wygląda, jedyna zmiana jaka nastąpi to zacisk na tarczy Pozdro. Mile widziana jak największa liczba ocen oraz osób do wypowiedzi na temat mojej pracy i efektu.
Jedyne co bym zmienił i mi się marzy to nowe zajebiste oponki, ale na razie brak hajsu i muszę kulać na tych.. :< OCENIAJCIE I KOMENTUJCIE! Pozdro! Niemen.