Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
25 sty 2014, 13:44
Witam kupiłem oto moja dt 125 od gościa z okolic mielca a dokładniej czermin i chciałbym się dowiedzieć kto był poprzednim właścicielem.Dowiedziałem się od sprzedającego ,że poprzedni właścieciel był z forum.Może ktoś rozpozna

Dodam ,że po obu stronach tylniego wahacza były naklejki starego adresu forum
http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125- ... c4150194e4
25 sty 2014, 14:36
Stala bardzo bardzo dlugo ile zaplaciles i co jest do roboty bo sam mialemn zamiar pojechac obejrzec ale wedlug mnie sie nie oplqcalo
25 sty 2014, 19:17
Zapłaciłem 3950 plus opony,zębatka na siłę oraz nowe kierunki.Szczerze mechanicznie jest w 100% dobra zostało jedynie mi lepiej wyregulować gaźnik bo mi się zapchał przez błoto.Zostaje mi tylko poprawić wizualnie naklejki plastki rame i wahacz oddać do lakiernika ale to raczej zostawie to sobie na wakacje ,ferie w następnym roku XD jak kasa wpadnie a teraz to tylko sprayem w paru miejscach i git malina.wg mnie największy mankament to są plastiki ale to da się jakoś zrobić

btw jak powiedział ,że po takim postoju odpali za 3 kopem nie wierzyłem XD ale odpaliła
25 sty 2014, 19:23
wg mnie najładniesze malowanie w dt 125 takie jak ty masz więc do oryginału doprowadź wizualke i git.
25 sty 2014, 20:31
jak gażnik błotem zapchałeś bez filtra jeździsz?
25 sty 2014, 20:32
Właśnie za bardzo nie mogę znaleźć takich naklejek

Ale jak nie uda mi się znaleźć to zamówię te
http://grafikanamotocykle.pl/shop/produ ... 5_do_2003rCo do gaźnika tu jest magia filtr mam wszystko jest ok nie wiem w jaki sposób się błoto dostało ale jakoś
25 sty 2014, 20:41
ja u siebie ostatnio też błoto czyściłem z gaźnika, ale tylko dlatego ze się chciało przejechać przez rzekę udać się udało ale filtr powietrza mokry aż jak się ścisło to woda kapała a w miejscu filtra woda stała. wyczyściło się elegancko i jeździ
25 sty 2014, 21:34
Ja zaliczyłem glebe w błocie
04 lut 2015, 13:30
No remont zaczęty w miarę czasu będe wstawiać zdjęcia
04 lut 2015, 15:17
dodaj wiecej zdjec