Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

Re: Yamaha dt 125 X

15 lip 2015, 13:50

jest sens pchania sie w koszta z takimi butami pod sm ?

15 lip 2015, 17:09

Lukix80 Do licznika jest dorobiona półka metalowa i na tym trzyma się licznik jeżeli o to Ci chodzi. Mogę Ci zrobić foty. Jeżeli pytasz o elektryke to wszystko masz opisane w schemacie dołączonym do licznika co pod co podłączyć.
Funkcje- obrotomierz, prędkościomierz, temperatura, stan paliwa jak masz sondę, kontrolka luzu, kontrolka stopki jak masz czujnik, licznik przebiegu , trip, godzina, diody kierunków, kontrolka wyładowanego aku. Pewnie cos zapomniałem jeszcze.
Kozak moto docelowo będzie w teren. Czekam na info bo z Holandii chce ściągnąć fajne felgi za psi pieniądz. Stąd zakup butów. Zawieszenie w Dt nie jest seryjne i jak najbardziej nadaje się w teren.

25 sie 2015, 19:12

A pogiętą felge wymieniłeś i zrobileś obrotomierz? :D

15 paź 2015, 14:49

Na przód wpada nowa felga 21 cali z oponą enduro. Tamta nie nadaję się do prostowania tylko na śmietnik :) Obrotomierz na tą chwile nie działa i nie jest mi potrzebny. Ponoć działał u pra pra właściciela :D Narazie cisza w temacie bo lipa z kasą ale szykuje się kilka nowości w moto które zamierzam zrobić przez zimę. Tłok do wymiany + szlif i planowanie, silniczek YPVS, nowa okleina, nowy błotnik bo ten mnie przeraża :D
Odpowiedz