Rocznik w dowodzie chyba jest 95 na ramie 92 ale z tego co widzę to rama była zmieniana, więc czeka mnie to samo co z moja dt`ka czyli zmiana danych w dowodzie. Jak na razie chcemy ja złożyć tak jak jest, a potem młoda będzie sobie sama na jakieś tjuningi zbierać, nie jestem jakimś szejkiem z Abudabi, który ma niewyczerpalne fundusze

niech się sama trochę natrudzi

Dt ponoć była odblokowana rozciąłem dyfuzor, który był już rozcinany i pospawany tzn nasmarkany no i co ? wyciągnąłem z klilogram siatek z niego

potem nadszedł czas na końcówke która była spawana na przelot niby na przelot

jutro wrzucę zdjecia ale wygladalo to tak srednica rurki byla moze z 1.5 cm , koncowka byla zaslepiona 2 krążkami tez o srednicy 1.5 cm na początku i na koncu to pierwszego krązka byla wspawana rurka perforowana o srednicy moze 1 cm i dlugosci 15 cm na koncu zaslepiona i nacieta fleksem tak z 5 razy ze ledwo co paznokiec wchodzil

najlepsze i tak bylo gdy zdjelismy głowice a tam okazalo sie ze nie byla jedna uszczelka a 3 metalowe podłożone

Ale jeśli chodzi o jakieś mechaniczne sprawy w tym motorku to wszystko gra i trąbi

jak dobrze pójdzie to moze na weekend bedzie złożona tak, że da sie odpalic