Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Wygląd jest ważny, użyteczność też.....co przeszkadza w tym że opona będzie szersza..... Aż tak spadną osiągi..... Mi wystarczy że yamaha jedzie po asfalcie 80 km\h a po terenie to wiadomo redukcja i sobie poradzi
80 nie jest jakims potworem mocy i zeby to jakos jechalo to zbyt szerokiej opony nie mzoesz zalozyc , chyba ze chcesz wozic sie pomau a potem pisac na forum tematy ze dt nie ma mocy, maly v-max, 50 mnie biora itp
a wg mnie dt 80 z za dużym laczem wygląda niefajnie, tak więc względu estetycznego też nie dostrzegam w takim zabiegu. Zobacz na crossówki 125 jakie mają rozmiary opon, albo enduraki 125.
Myślałem że to profesjonalne forum, a wygląda na to że się pomyliłem.... Jeśli na forum się ubliża....każdy ma prawo robić co mu się podoba ze swoim motorkiem....ja sobie wstawię szerszą oponę bo widziałem u kolegi w DT125 i wyglądała lepiej. Pozdrawiam niedojrzałych użytkowników forum.