Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam , ostatnio zauważyłem ze zaczęło mi mocno cieknąć z amortyzatora i ogolnie mam w oleju całą tarcze i opone . Mam pytanie ( oczywiscie planuje zmieniac uszczelniacze ) lecz czym taka jazda bez oleju grozi ? Prosił bym o wypunktowanie problemów mogących wyniknać z takiej usterki
Zastanawia mnie poprostu gdy praktycznie cały olej mi wyciekł z lewego laga to czy bede w stanie prrzejechac ok 40 km do mechanika bez porysowania chromowanej powierzchni ,
Spokojnie spokojnie :d Troche się obawiam całego tego zabiegu ale za wymiane uszczelniaczy zaspiewali 250 zł a uszczelniacze atheny to koszt 34 zł + 30 zł za olej (ceny przybliżone ) . Więc wole zrobić to sam
Atheny u mnie 21zł chyba , tylko liczy się to, że za zrobienie jednej lagi jakieś 40zł, demontaż i montaż do motocykla, zrobić uczciwie to jeszcze chrom spolerować także koszty rosną.