P.S. ludzi którzy przerobili dt 80 na supermoto jestem w stanie policzyć na palcach jednej ręki, tak więc gra warta świeczki

przemek5535 pisze:Ja DT robie jak najtańszym kosztem Bo była już mocno zdewastowana a nie widzi mi się wywalać tysiące na nią gdyż w kwietniu Robię A2 i chcę kupić 400 ccm a i tak nawet jak bym włożył te 1500 zł czy nawet 2 tyś by wyglądała zajebiście to i tak mi nikt nie da tyle by mi się wszystko zwróciło bo lepiej dać np 3500 na dt 125 jak za taka 80 .
_Radzio_ pisze:olej to, i rób dalej swoje, ja tez czekam na efekt końcowy, takie duperele to można potem jeszcze ogarnąć, nie poddawaj się!
P.S. ludzi którzy przerobili dt 80 na supermoto jestem w stanie policzyć na palcach jednej ręki, tak więc gra warta świeczki
Bartolini2721 pisze:przemek5535 pisze:Ja DT robie jak najtańszym kosztem Bo była już mocno zdewastowana a nie widzi mi się wywalać tysiące na nią gdyż w kwietniu Robię A2 i chcę kupić 400 ccm a i tak nawet jak bym włożył te 1500 zł czy nawet 2 tyś by wyglądała zajebiście to i tak mi nikt nie da tyle by mi się wszystko zwróciło bo lepiej dać np 3500 na dt 125 jak za taka 80 .
Doskonale cię rozumiem, ale znając życie zaraz bogate bachory zaczną hejtować, że nie profesjonalnie
Johnny pisze:Ciekawy simson, rzucał się w oczy pewnieFelgi od czego podpasowałeś? Z przodu nie było hebla? Simek kolorowy to i DT będzie kolorowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości