Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Nieee,kuurr*a znowu puściła ta cholerna uszczelka,przyszła mi z poznania dałem 100zł za nią złożyłem dzisiaj,przejechałem cylek i głowice na szkle i ZNOWUUU...znowu puściła,płyn wywala do zbiorniczka a w chłodnicy to niemalze fontanna z płynu.Co zrobić???nie wiem juz,czy cylinder zmienić czy co??bo ZAWSZE puszcza w tym samym miejscu.POMOCY
zdjęcie po co??chodzi Ci o całość cylka czy powierzchnie?a moge zrobić tak jak napisałem??inny cyl zeszlifować pod tłok i założyć??bo według mnie to musi być pod cylinder bo wszystkie inne możliwosci zostały wykluczone i nic innego byc nie może
-- 10 lip 2015, 14:08 --
Ale ta uszczelka musi gdzieś tylko delikatnie puszczać bo nie grzeje sie aż tak,pojeździłem troche w terenie po asfalcie i do czerwonego pola brakuje z pół centymetra jeszcze a płynu wyrzuciło za jakieś 50km z 1/3 zbiorniczka.a załóżmy że wyrzuca ten płyn i pusciła ta uszczelka delikatnie ale nie grzeje sie do czerwonego pola to moge tak jeździć czy nie za bardzo??bo kupowac inny cylinder to mi sie srednio opłaci :p