a tak w skrócie co on mi daje takiego ten nicasil? gorzej jak się już wytrze ale zapewniono mnie w motortechu, że jeszcze długo na tym nikasilu polatam
ok już go czytałem mam nadziej, że długo na nim pojeżdże a tu małe porównanie: oba tłoki ze sworzniami i zabezpieczeniami. P.S. tak wiem moja waga kuchenna to dokładna po hu*ju fest ale różnice widać.
Ale ten nikasil nie jest oryginalny bo wyczuwam jak byście coś takiego myśleli. W XR`ce wychodzącej z fabryki jest tuleja. Przykro mi jeśli odwróciłem wasz świat do góry nogami, przepraszam.....
krzysiek1232 niestety musze odwrócić twój świat do góry nogami xr 600 w latach 1988-89(poczatek serii) dawali cylindry z nicasilem oryginalnie !!! jako, że mój silniczek wg numeru jest z tych lat posiada nicasil fabrycznie, dla niedowiarków mam dowody w postaci broszur hondy xr i zmian jakie zachodziły przez te wszystkie lata produkcji. pozdrawiam
jakbym był zmuszony do wbijania tulei to tylko big bore ale nie widze takiej potrzeby nikasil wygląda zdrowo o czym zostałem rówież zapewniony w motortechu