yyyyyyyy... ponawiam pytanie

Tez mogę sobie założyć bloga i napisać ze DT ma nawet i 45KM, tylko czy jeśli nie jest to poparte żadnymi dowodami (a w tym przypadku no nie widze go) można w to wierzyć ? Czy czytając setki aukcji w których Janusze, Andrzeje i inne Mirki handlarze piszą ze ma 28, 30 czy 35KM też w to wierzysz ? Bo dla mnie bez znaczenia czy czytam takie info tam czy na tym "blogu".
Obiektywnie wg mnie DT w idealnym stanie nie ma więcej jak 23KM - stawiał z rozsądna tolerancją zużycia itd. przedział 21+KM ale na to także nie mam innego dowodu jak autopsja i porównanie z moto które wg producenta mają koło 20 KM.
Otóż ja jako dowód mogę użyć tego - gdyż silniki TZR są dość bliźniacze a DT nikt na hamowni nie raczył sprawdzić:

Czerwono ori wiec jak widać wychodzi koło 23KM na TZR a sądzę że jednak ze względu na strojenie DT mogła mieć nawet mniejszą moc co potwierdzało by moje obserwacje porównawcze ale nie znam TZR wiec tu musiał by ktoś sie wypowiedzieć kto oba sprzęty miał w łapie.
Zrobiłem offtop za co przepraszam, jak moderatorzy chcą można wydzielić temat do osobnego, może wyjść ciekawa gównoburza czy dyskusja na poziomie nawet xD Mimo wszystko nikt bez racjonalnego dowodu nie wbije mi do bani że DT ma koło 30 KM i będę się przypie*dalał do ludzi co robią innym sieczkę z bani pisząc niestworzone historie na ten temat powodując fale gimbusów co sikają po gaciach jak chwalą sie że ich DT to potwór 35 konny z taką mocą że na 3 robi whellie z saltem, niestety tylko u nich w snach

Tym czasem temat przykry bo grubasy kupują, DT ledwo jedzie z nimi i potem jest płacz że za słabe bo spodziewali sie charakterystyki CR 125, wytrzymałości DR a wagi kolarzówki bez ramy bo tak im mówiono - a takie rzeczy nie istnieją...