Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam, Jestem na etapie malowania felgi sm. Myślałem, żeby dać obręcz i piaste w proszek, a szprychy w chrom, a może obręcz dać do szkiełkowania bo to aluminium i na to jakiś bezbarwny? Co będzie według Was najlepsze? Druga sprawa to kolor. Myślałem cały czas o czarnym choć po ostatniej przymiarce nie wiem czy chrom nie będzie lepszy? Co według Was bardziej pasowałoby do ttr? Z góry dzieki
już tłumacze dlaczego czarne, bo masz białe plastiki wahacz i lagi srebrne, za dużo tego jasnego w moto, a czarny wg mnie by wyrównał kolorystyke i pasował do detali takich jak siedzenie airbox i skarepty na lagach. Takie jest moje zdanie, najlepiej weź zdjęcie obrórb choby w paincie pomaluj na czarno i zobaczysz czy pasuje