Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.

Regulamin forum

Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Re: Obroty .

18 mar 2014, 23:22

Castrol Power 1 Racing 2T wystarczy chociaż jest w tej samej cenie :P

18 mar 2014, 23:38

jest temat o olejach

19 mar 2014, 7:30

Nastepny , zalozylem juz temat to nie zaszkodzi samemu zapytać , a tam sa calkiem inne pytania...
Woryna mowi ze ma dużo roboty dzieki castrolowi :D i polecał motul i samurai(iphone) czy jakoś tak :)

19 mar 2014, 9:29

Nie ma innych pytań, jest pytanie jaki olej wlać i tyle.

Jaki woryna? I jakiej roboty?

19 mar 2014, 11:00

Woryna jest szefem wszystkich szefów w MOtor-Techu.O olejach takie pierdolenie,nie winma castrola tylko użytkowania i dbania właścicieli.

19 mar 2014, 12:06

motor-tech podobno najlepszy do tulejowania w polsce .

Dużo roboty ma z cylkami , bo sie ponoć zacierają ...
Woryny nie znać :O albo samej nazwy sklepu/zakladu motor tech.

19 mar 2014, 14:00

Nazwę zakładu znam, nie wysyłałem tam nic do roboty ani nic bo mam bliżej taki zakład, z którego jestem zadowolony, więc skąd mam typa kojarzyć? A tulejowanie DT 80 mija się z sensem.

19 mar 2014, 17:20

Dlaczego mija się z celem ? Pokończą się wam te cylki z rozbiórek to będziecie tulejować tylko będzie trzeszczało.

23 mar 2014, 20:30

Pytanie
zrobilem remont, mam teraz 51mm sredicy tloka już dotarte.
i problem jest taki , że jade sobie 1 2, i na 3 jak dodam wiecej gazu (odkrece pelna manetke) to tak jak by sprzęgliło . tak az dziwnie . a jak lekko dam gaz to fajnie w rezo wchodzi .

23 mar 2014, 20:39

wyreguluj sprzęgło
Odpowiedz