Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
20 lis 2013, 22:04
wgl ona jest tak zachlapana błotem że nie można jej odczytać

A DT to chyba 4 razy w sezonie myłem a ostatni raz to ze 4 miesiące temu
29 lis 2013, 8:30
Psiarnia sie nie czepia tak wygiętej rejki

??
29 lis 2013, 13:12
raz pytali sie czemu taka wygieta to powiedziałem że na kole jeździłem itp przytaknela policjantka wiedząc że kt wciskać i mnie puściła
07 gru 2013, 16:42
Panowie mam pytanie. Od remontu przejechałem ok 3 tys km. Od tamtej pory DT chodzi malinowo, jak myślicie wypadało by zajrzeć do góry silnika? W sumie 3 tys km to już kawałek jest, jak uważacie?
07 gru 2013, 18:52
Jak chodzi malinowo to nie widzę sensu wydawania kasy na uszczelki, 3tys km to nie jest dużo od remontu i jeśli się nic nie dzieje to ja bym sobie odpuścił, chyba że Cię korci i nie masz co robić

Sprzedajesz ją w końcu i kupujesz autko czy nie ?
07 gru 2013, 19:10
Paragon pisze:Jak chodzi malinowo to nie widzę sensu wydawania kasy na uszczelki, 3tys km to nie jest dużo od remontu i jeśli się nic nie dzieje to ja bym sobie odpuścił, chyba że Cię korci i nie masz co robić

Sprzedajesz ją w końcu i kupujesz autko czy nie ?

no własnie jak to będzie:D
08 gru 2013, 0:15
Dzisiaj gadałem z rodzicami i im przedstawiałem czarno na biały albo sprzedaje moto i kupuje swoje auto albo oni udostępnią mi chociaż Citroena C15 po długiej dyskusji się zgodzili bo powiedzieli też żebym chociaż więcej kasy odłożył na jakieś lepsze auto. Więc auto sobie odpuszczam a DT i tak chyba sprzedam i spróbuje kupić DT 125

A co do DT to właśnie nie chce niepotrzebnej roboty robić więc zostawiam górę w spokoju. A tak przy okazji dzisiaj zrobiłem już całą elektrykę i wszystko działa prawidłowo. Niedługo zabieram się za malowanie.
08 gru 2013, 16:29
Ja tam po remoncie zrobiłem 5 tyś i nic nie zaglądałem do środka tyle co przez wydech;p Nic sie nie dzieje to nie ma sie czym martwić:) Co jedyne mozesz sprawdzić kompresje tak o:)
08 gru 2013, 21:44
Dzisiaj dokończyłem lutowanie kabli i pospawałem tylny błotnik bo pod siedzeniem był w kawałkach i posklejany taśmą xDD (rok temu jak zrobiłem remont to nie założyłem siedzenia i jak go pchałem zapomniałem o tym i jak wskoczyłem na błotnik dupą to tylko trzask było słychać a w powietrzu kawałki błotnika xDD ) Przygotowuje się do malowania plastików i mam pytanie, zmatowienie papierem wodnym 600 wystarczy?
12 sty 2014, 21:11
DT już pomalowana i złożona, jeździ