Żadnego koła Już wole poskakać a blacha specjalnie wygięta bo konfidentów nie brakuje A co do skoków Mam tu taki filmik z dzisiaj, niestety nagrywane telefonem ale zawsze coś
Mały up. Jakiś czas temu zakupiłem praktycznie nówkę zbroję X-Factor'a za 110 zł gościu mówił że wyjechał w niej kilka razy na tor a potem sprzedał moto
Tak samo udało mi się okazyjnie kupić nakolanniki Adrenaline z 2 zawiasami za 60 zł Typek mówił że mu kolano przewiewało na motocyklu i kupił je sobie ale okazały się na niego za ciasne
Jak już cykałem zdjęcia mojego wyposażenia to zrobiłem też kasku i gogli
Standardowo najlepsze na koniec Ja to nie wiem mam jakiegoś pecha do tych rejestracji, jedną zgubiłem druga mi pękła ale zorientowałem się praktycznie w ostatniej chwili
Na szybko ją znitowałem to teraz już na pewno nie pęknie
Co jak co ale na blachę to ja mam wyjebane i może być powyginana we wszystkie strony ;q Co do naklejki to jest ale właśnie babka jak mi dawała rejestracje nakleiła ją po przekątnej nie wiem czemu xD
No skoki nawet nawet chociaż przy pierwszym myślałem, że wylecisz przez kierownice.. Swoją drogą do ilu Ci ta dt kręci? Bo nie wiem czy przez ten dźwięk tłumika wydaje sie choćby kreciła powyżej 8 tyś..
Kręci do końca bo jest odblokowana ale na tym dyfuzorze oryginalnym rezo jest około od 5 do 8 tys obr i w tych granicach śmigam bo potem to już nie ma takiej mocy A kop jest taki sam jak na gianie tylko partie obrotów się różnią