Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Silikon może być na łączeniu karterów bo tam nie ma uszczelki ale jeśli komuś szkoda kasy na uszczelki to0 dla mnie jest idiotą. A tak poza tym to po jakiego grzyba dałeś sylikon i uszczelki?
Ogólnie spoko ale jak za taką cenę to miał bym wątpliwości co do zrobionego remontu tej DT. Owszem części są do wglądu ale równie dobrze mogą być one sprzed 2 lat chyba że by miał jakieś paragony. A snuje tak dlatego że cena dosyć niska jak na taką DT
"Jest ona zarejestrowana (na zdjęciach ściągnięta tablica) lecz trzeba ją opłacić koszt około 100zł i zrobić przegląd koszt 50zł..." coś mi tu nie gra obadaj lepiej dokumenty, bo dziwne że kolesiowi żal 100zł wywalić na oc a i tak musi je mieć, przegląd to pikuś akurat.
biodreg pisze:Chcesz kupić motocykl nie oglądając go?
No właśnie miałem jechać w okolice więc bym podjechał gorzej było ze sprowadzeniem.
Zastanawiam się czy nie lepiej kupić gdzieś w mojej okolicy i dać troche więcej kasy zamiast tego co bym wydał na sprowadzenie. I znalazłem to http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125- ... 40dc1297ee Myśle że jest warta przebadania chociaż tylko dlatego że za tydzień jadę właśnie przez Więcbork więc myśle że zajrze na pewno. Musiałbym zadzwonić do niego i się wypytać o wymiany, remonty itp. bo mówiąc szczerze zbyt wiele tam w opisie nie pisze