Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
22 lut 2014, 20:28
No to prace z DT ruszyły ;]
https://www.youtube.com/watch?v=54uFFfsHuO4 tu macie filmik z odpalania
22 lut 2014, 20:35
Moto po remoncie powinno pochodzić na wolnych z 5 minut a nie od razu jeździć, wgl nie wiem czemu z pychu odpalałeś
22 lut 2014, 21:29
Czytaj opis filmu na yt . Brak kopnika i wielu innych części . poza tym po odpaleniu i po przejechaniu kilku metrów zaraz na luz wrzucałem i odstawiałem . a w silniku wymieniany był tylko tłok więc bez obaw
22 lut 2014, 21:39
to ciekawe ze biegi zmieniałeś na uruchomionym silniku bez sprzęgła bo nie masz kopniaka, brawo. Ja bym nawet nie pomyślał żeby tak zdekompletowany motor odpalać
22 lut 2014, 21:52
Też kopniaka zgubiłem i odpalam na pych
22 lut 2014, 21:54
hmm a kto powiedział , że jeździłem na więcej niż 1 biegu ? może odpalałem z 2 i wrzucałem na luz ?
poza tym chyba nie wiesz jak to jest . jeździć przez 2 lata komarem i kupić sobie wymarzoną DT i pół roku trzymać ją w garażu i zastanawiać się jakby to było przejechać się nią . jest pogoda to odpaliłem a od wrzucenia z 2 biegu na luz skrzynia od razu nie pójdzie . a nawet jeśli co się zepsuje to można naprawić więc nie mów mi że nie odpalałbyś takiego zdekompletowanego motocykla bo motor to w pralce masz . nie jestem tobą
22 lut 2014, 22:26
XhunterRX pisze: nie mów mi że nie odpalałbyś takiego zdekompletowanego motocykla bo motor to w pralce masz . nie jestem tobą
nie cwaniakuj
22 lut 2014, 22:37
denerwuje mnie takie gadanie jak napisał kolega przed Tobą więc coś musiałem odpowiedzieć . nie dam sobie .
22 lut 2014, 22:45
wyraziłem swoją opinie więc nie spinaj się tak bo majtek nie dopierzesz
22 lut 2014, 22:46
i kto tu cwaniakuje